Ultimat restaurangerna sta etta dejten ino Stockholm (2023)

Ultimat restaurangerna sta etta dejten ino Stockholm (2023)

Letar n efter nagon matstall saso matchar at etta dejten? Vi har samlat restauranger inom skilda stilar torsk gallande vilken stamning er soker.

Restauranger for forsta dejten: leva och fart

Sta dejten darborta det kan bliva hel for obekvamt med tysthe ar det harlig tillsamman en tryggt pladder inom bakgrunden. Hos do narvarande restaurangerna befinner si det forgott medborgare, oavsett vilken tidrymd du kommer. Tank villig att kopiost folks innebar att dom andra personerna ta en titt på den här webblänken gallande restaurangen kan finnas till en tidigare dejt, ett bekant alternativt e alderstigen klasskompis.

Asian Post Office har nagon livfull pub tillsamman fangslande drinkar. Rekvirera in deras grona drink med thaibasilika och kokosgradde sam d inneha en felfri ett samtalsamne.

Den dova belysningen sam sammetskladda inredningen skulle veta lotsa tankarna till vilken romantisk italiensk krog sasom helst. Skada hos L’Avventura befinner sig kanslan nagot ovrig: den befinner si stor, spannande sam satter grunden sta nago sant framgangsri afton. Saken da italienska maten ar saken dar nago femett i sig.

Taverna Brillo befinner sig ett italienskt brasserie med manga barer, blandade aldrar och annorlunda musikstilar pundare pa var i lokalen ni satter er. Rekvirer in lyxpizza, firr- alternativ kottratter i kreativa format och aga nago toppendejt.

Hosten 2020 flyttade Surfers in inom tryt nya lokaler inom townhouse Nosh & Chow. Samtidigt blev det en an forbattrin ma sta ett lyckad dejt. Forena ert visi villi Surfers tillsamman precis enastaende asiatiska ratter sam go anda med nago drink i en utav barerna ino Nosh & Chow.

Restauranger for forsta dejten: tillsammans Stockholms ultimat panorama

Ett restaurang ljudli ovanfor takasarna matchar fullstandig sta ett dejt. Narvarande befinner sig restaurangerna saso har nagon fantastisk mojlighet att njuta fran iho, eller titta fram ut slu ifall dejten blir pro trakigt.

Haffa hissen langst up ino gamla skatteskrapan villi Sodermalm och fanga lage ino krog Himlens skybar. Arme hittar er e grandiost sortimen fran goda cocktails och ratter av deras a la carte-meny.

Av servering husta titta du ungefar alltsammans Stockholm. Narvarande finns tvenne vaningar fyllda tillsammans nordisk-japanska influenser och en stor takterass. Kom succ forut nago drink, frukost, brunch, lunch alternativ aftonma. Utomhusterassen befinner sig tillganglig aret kring, tillsamman infravarmare gallande vintern.

Darinnanfo boutiquehotellet sandrev Hotel finns bot tre platser forut en sant duktig dejt. Langst up tillsamman en fullkomligt overnaturli vy over Strandvagens takasar samt Nybrovikens vatten ligger cocktailbaren samt terrassen smila Hibou. Ino den gamla bankhallen ligger Bonnie’s dar er kan dinera morgonmal och aftonma inom nago magnifik omgivning. Inom saken da sofistikerade baren Papillon serveras lunch, aftonmal samt drinkar.

Restauranger for ett dejten: cool stamning

Ett etta dejt kan borja alltsammans annat ann avslappnat. Enar befinner sig det skont ifall restaurangerna kan stalla up att skapa halft jobbet til ede med duktig musik, en cool atmosfar samt bra mat och dryck.

Aga er ned, rekvirer in par bagar vin sam separera kungen nagra smaratter eller deras omtalade pizza. Mer sva annu odla behover det ej befinna. Forsavit ni likval vill aga en aning besiktning sam veta underben sasom finns villi menyn odl lagger de alltid ut dagens matsede ut pa deras instagramkonto.

Haktet befinner si en bamb och manga barer samlade under en sam synonym tak. Ett fullkomlig placering att antingen inleda kvallen villig alternativ knalla till forut en drink och finemang musik nar d ager atit aftonmal. Villig sommaren befinner sig deras innergard en precis bra val pro en toppenkvall.

Mot upp din dejt i Gamla stad samt ga mo Frantzens gamla lokaler villig Lilla Nygatan. Narvarand ligger genast Kagges, en supertrevlig krog med ett kok belonat tillsammans nago Bib Gourmand itu Michelinguiden.

Restauranger for ett dejten: vinbarer och mikrobryggerier, sta e bagar eller tva

Ifall er skal “traffa over e bagare” alternativ “ta nago barsa” kan det befinna lattjo att anlanda med finemang ide kungen barer. Stockholm inneha atskilliga riktig finemang vinbarer, beskada alltsammans var ciceron at vinbarer ino Stockholm har men ocksa e fatal hogklassiga mikroolbryggerier. En besok villi de har stallena befinner sig bade kul och gosigt villig dito stig.

OMAKA befinner si ett nyoppnat bryggeri och krog med hemma-hos-kansla. Arme ar det bra, korrekt och deras innergard befinner si fullkomligt ofattba gemytlig. Er blir serverade hisnande ratter och pilsner fran det egna bryggeriet.

Smaste Grus Vinbaren befinner si Vasastans-klassikern Tranans bakficka. Arme finns fortjanstfull mat sam en diger vinlista. Fanga e bagar ino baren, abonnera tva platser kungen kvallens vinprovning eller traffa pro en aftonmal i matsalen.

Stockholm Brewing Tap Room befinner sig ett bryggeri ino Frihamnen for olprovningar sam bira i varldsklass. Reservera rundtur fran bryggeriet samt olprovning eller kom forbi kungen aftonmal.

Ladan matcha for nagon opretentios dejt i en olhall med langbord, smarriga sliders (inte odl underlig att det smakar finfin nar Ladan ar Flippin’ Burgers filial). Far d stop kungen samtalsamnen kan ni forgott betrakta hundar, emedan fyrbenta kompisar befinner si valkomna narvarand.