5 kroppssprak: odl laser du bruten din Tinder-dejt

5 kroppssprak: odl laser du bruten din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar kopiost ifall en person sam inneha gigantisk vikt nar vi dejtar. Forsavitt karl ej vet hurdan kar skal avlasa sin dejt kan det leda till feltolkning samt inducera upplevelsen icke-br. Nedo avslojar vi hur du suvera laser bruten din dejt och marklig klassiska spar saso tyder gallande attraktion! Fotograf: Unsplash

Saken da saso kanner till hurda hane laser av sin dejt kan snabbt avsloja va hen nog vill och ifall det finns e hag alternativ icke. Nu age dejtingappen Tinder, sallskap tillsammans psykologen Adrianne Carter, tagit fram nagra rad stav hur n superb laser bruten din dejts kroppssprak.

Fem olika kroppssprak samt personlighetstyper

”Charmoren” befinner si e som tycker om att halla dorrarna vidga. De vill mer ann beredvilligt ses, grejar garna mo frisyren mirakel dejten och har forgott ett smi kungen lapparna. N kan lat kanna ige saken https://kissbrides.com/sv/blogg/het-svart-kvinna/ da narvarande dejtingpersonligheten via att betrakta hur hen gar sam star. Mestadel ager saken da narvarande typen nagon coo gangstil sam deras fotter riktade mot andra (eller kontra dorren).

5 kroppssprak: odl laser ni it din Tinder-dejt

Alltsammans sker pa deras villkor: dom ar vanligtvis metodiska i sitt forfarande nar det galler dejting samt befinner si ratt duktiga villi att skot passage nagon pratstund.

Forut saken da narvarande typen promenerar glos sam akt stadse inom linje med varandra. Kungen nagon dejt age hen e genuint smi och nagon offentlig samt avslappnad hallning, tillsammans till exempe sla upp armar samt avslappnade axlar.

”Den akta varan” haller tillrackli massor ogonkontakt for att presentera att dom verkligen befinner sig intresserade, staller riktigt fragor, lyssnar gallande dina besked samt svarar kungen dina fragor. Mirake en dejt lutar do sig beredvilligt mot personen samt kan at samt tillsamman leta kroppslig bekantskap genom att berora sin dejts overarm eller lagga en fatti forsavitt.

Genom sitt vidga kroppssprak ar de ocksa benagna att ge nago ogonblinkning till sin dejt darfor att presentera sitt intresse pro framtida dejter. De soker formodligen nagon gemensam faste med sin tavling genom att vara offentlig tillsammans baksida av underben de soker nar do dejtar och befinner sig saken da mest genuin personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan forefalla avfardande samt distraherad pa nago dejt. Deras svansforing befinner si mestadel stram, de sta sig garna fysiskt stracka sam placerar en hinder mellan sig sjalva sam sin dejt. Antagligen genom att greppa hakan hogt eller slutt sig bort.

Nar de dejtar age saken da narvarande personligheten ett benagenhet att folja sent sam hantera sin telefon nedanfor dejten. De tar sallan initiativ vare sig nar det innefatta att planera fore dejten eller nar det kommer till sjalva samtalet nedanfor dejten. Do befinner sig har rent fysiskt, skada kan styrka beteenden som skanker nagon liknojd eller oatkomli fornimmelse.

Somliga beter sig pa dett viset i och med do fullstandigt lat ej ar intresserade itu dig men det kan aven besta deras takti att forsoka latsas “cool” alternativt svarfangad.

”Den flitige” befinner sig klar med avta intentioner via att presentera fysisk vagguttag, dar hen formodlige lutar sig fram sam kollar intensivt gallande sin dejt. Dom visar entusiasm sam hangivenhe under dejten sam har nagon frank och lodrat stallningstagande.

”Den flitige” lagger ofta handlingskraft villi dejten sam kan uppfattas sasom for entusiastisk alternativ uppspelt nar do forsoker besegr sin dejt.

Lyhordhet, saso kan missuppfattas som alltfor jatte- otalighet, betraktas sannerligen saso nagon av dom mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Saken dar arme typen ager en benagenhet att beakta dejten vi att placera otaliga fragor sam jobbar hart darfor att producera sin dejt tacksam.

”Overanalyseraren” befinner si nagon sasom ar f otrygg gallande sig sol samt befinner si mer tveksam nar det kommer mo dejting. Villig nagon dejt tenderar de att tafsa tillsamman grej, hava armarna ino kors, flabba nervost alternativt rodna. Do undviker ideligen ogonkontakt, befinner si lite obekvama och kan bita gallande naglarna alternativ lapparna.

Saken da narvarande typen kan uppfattas som sjalvmedveten och forkyl at ifall dom icke kan svaret villig ett fraga alternativt odl befinner si de hyperaktiva sam snackar ideligen.

Vissa kan formoda att ”Overanalyseraren” inte befinner sig hagad, men den arme typen ar sannerligen blott mer avhangi andra manniskors erkannande. En overraskande sam effektiv takti darfor at bekampa nervositet befinner si att splittra med sig utav hurda karl kanner sta sin tavlin.